Trei bărbați reținuți, în Constanța, într-un dosar de trafic de droguri de risc și mare risc

Trei bărbați reținuți, în Constanța, într-un dosar de trafic de droguri de risc și mare risc

Trei bărbați au fost reținuți în cursul zilei de vineri, 25 martie, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc instrumentat de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanța.

Astfel, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au depistat, în flagrant delict, un bărbat, de 30 de ani, imediat după ce ar fi primit, printr-o firmă de curierat, un colet expediat din Olanda care conținea 100 de grame de SNPP (substanțe noi cu proprietăți psihoactive). Ulterior, polițiștii au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, la locuințele bărbatului în cauză, dar și la domiciliul unui alt bărbat, de 32 de ani, cercetat în aceeași cauză.

În urma descinderilor, au fost descoperite aproximativ 470 de grame de cannabis, 11 grame de cocaină, 90 de grame de MDMA și 11,5 grame de ketamină, precum și 4.900 de lei, două pistoale cu aer comprimat și alte instrumente folosite pentru porționarea, ambalarea și cântărirea drogurilor.

În continuarea cercetărilor, polițiștii din cadrul BCCO Constanța au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui alt bărbat, de 36 de ani, imediat după ce ar fi livrat aproximativ 50 de grame de SNPP. Oamenii legi au făcut apoi două percheziții domiciliare, una la locuința celui în cauză și una la domiciliul unui alt bărbat, în cel din urmă fiind descoperite aproximativ trei grame de MDMA și 4.200 de lei, respectiv 200 de euro, sume despre care există suspiciunea că provin din trafic de droguri.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul DIICOT Constanța a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a primilor trei bărbați, cu vârste de 30, 32, respectiv 36 de ani, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca, în cursul zilei de sâmbătă, 26 martie, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Cel de-al patrulea bărbat va fi cercetat în libertate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*