Mansarda unei case din Constanța, distrusă într-un incendiu

Mansarda unei case din Constanța, distrusă într-un incendiu

Mansarda unei case de pe strada Mihai Viteazu din Constanța a fost distrusă, sâmbătă într-un incendiu, pompierii reușind să stingă focul înainte ca acesta să se extindă în restul imobilului ori la locuințele învecinate.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, pompierii au intervenit, sâmbătă, pentru a lichida un incendiu izbucnit la mansarda unei case, iar la fața locului s-au deplasat 15 pompieri cu două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și o autoscară, împreună cu un echipaj SMURD B.

La sosirea militarilor incendiul se manifestă generalizat, pe o suprafață de aproximativ 200 mp, dar aceștia au reușit să stingă focul în limitele găsite. În ciuda intervenției prompte, mansarda a ars în totalitate, în timp ce etajul I al imobilului a fost afectat de apa folosită de pompieri pentru a stinge flăcările.

Mansarda unei case din Constanța, distrusă într-un incendiu

Nu s-au înregistrat victime, iar cauza izbucnirii incendiului a rămas în curs de stabilire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*