Consultare publică privind reorganizarea circulației rutiere pe un tronson al străzii Frunzelor

Consultare publică privind reorganizarea circulației rutiere pe un tronson al străzii Frunzelor

Primăria Constanța intenționează instituirea de sens unic pe o porțiune a străzii Frunzelor și oferă proiectul spre consultare publică.

„Sesizările primite de la rezidenții din zonă de către Comisia de Circulație și reprezentanții IPJ Constanța – Serviciul Rutier au determinat Primăria Municipiului Constanța să găsească soluții tehnice pentru reorganizarea circulației rutiere pe strada Frunzelor, tronsonul cuprins între strada Baba Novac și strada Portiței”, anunță reprezentanții instituției.

Pe acest tronson municipalitatea intenționează să instituie sens unic. Se va circula dinspre strada Baba Novac către strada Portiței. Proiectul de resistematizare urmărește fluidizarea traficului rutier, evitarea blocajelor sau diminuarea vizibilității conducătorilor auto. De asemenea, vor fi create noi locuri de parcare pentru riverani.

Persoanele interesate pot formula propuneri, sugestii şi opinii la adresa de e-mail: servicii.publice@primaria-constanta.ro, până la data de 21 octombrie. Proiectul de resistematizare va fi dezbătut în cadrul Comisiei de Circulație, iar dacă inițiativa va fi avizată, măsura va fi implementată cu sprijinul IPJ Constanța- Serviciul Rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*