Pompierii au intervenit la un incendiu în Valu lui Traian la un depozit de lemne

Pompierii au reușit în aproximativ 30 de minute să stingă flăcările. FOTO ISU Dobrogea

Pompierii constănțeni au fost alertați joi seară în jurul orei 19.00 cu privire la un incendiu izbucnit la o baracă în incinta unui depozit de lemne situat în Valu Traian, pe strada Dobrogei.

La locul indicat au fost trimise două autospeciale cu spumă și apă și 11 pompieri de la Detașamentul Palas al ISU Dobrogea. Aceștia au reușit să stingă focul ce se manifesta pe o suprafață de aproximativ 80-100 mp în 30 de minute. Din fericire nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale. Cauzele incendiului urmează a fi stabilite de către specialiști.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*