Amendă de 10.000 de lei, primită de patronul unei cafenele surprins de polițiști cu doi clienți

Amenzi aplicate de jandarmii constănțeni nerespectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiști din cadrul Secției 1, aflați, sâmbătă, în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, au observat două persoane în interiorul unei cafenele.

„Având în vedere normele legale în vigoare privind starea de alertă, administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 55/2020”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Aceștia au precizat că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, pentru prevenirea și combaterea răspândirii efectelor pandemiei de Covid-19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Bravo, ati prins infractorii! De-acum dormim linistiti in Constanta, au disparut traficul de persoane / prostitutia / furturile / coruptia / crimele / violurile / etc, felicitari politistilor pentru vigilenta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*