Mâna unei fetițe de 5 ani, prinsă în tubul de absorbție al unei piscine din Mamaia. Ea a fost anesteziată la spital pentru îndepărtarea tubului respectiv

Mâna unei fetițe, prinsă în tubul de absorție al unei piscine.

Pompierii constănțeni s-au confruntat miercuri seara cu un caz inedit. Mâna unei fetițe a fost prinsă în tubul de absorție al unei piscine din Mamaia, ea fiind dusă la spital unde cadrele medicale au anesteziat-o pentru a-i putea îndepărta tubul respectiv.

Pompierii au fost chemați miercuri seara, la un hotel din Mamaia, acolo unde o fetiță în vârstă de cinci ani și-a prins mâna în tubul de absorție al unei piscine. Echipa de intervenție a reușit să scoată mâna fetiței, dar cu tot cu tub.

Ea a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Cadrele medicale au decis să o interneze pe secția de Chirurgie pentru a-i face o anestezie și a-i putea îndepărta astfel tubul respectiv. În cele din urmă intervenția s-a încheiat cu succes, medicii reușind să elibereze mâna fetiței din tubul respectiv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Trackback / Pingback

  1. Dosar penal deschis de polițiști în cazul fetiței care și-a prins mâna în tubul de absorbție al unei piscine din Mamaia. – CTnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*