Dosar penal deschis de polițiști în cazul fetiței care și-a prins mâna în tubul de absorbție al unei piscine din Mamaia.

Mâna unei fetițe, prinsă în tubul de absorție al unei piscine.

Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în cazul fetiței de cinci ani care și-a prins mâna în tubul de absorbție al unei piscine din Mamaia.

Polițiștii constănțeni au fost solicitați în seara zilei de miercuri, 21 iulie, în jurul orei 19.00, după ce o fetiță și-a prins mâna într-o gură de scurgere a piscinei din locul în care se află cazată împreună cu părinții, un hotel din stațiunea Mamaia. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o minoră, de 5 ani, care a rămas cu mâna blocată într-o țeavă din scurgere. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii situației de fapt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*