Zece noi cazuri de coronavirus, confirmate cu varianta Delta pe raza județului Constanța

Zece noi cazuri de coronavirus, confirmate cu varianta Delta pe raza județului Constanța

Zece noi cazuri cu varianta Delta a SARS-CoV-2 au fost confirmate pe raza județului Constanța, dar o singură persoană a necesitat internarea într-o unitate sanitară.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică a județului Constanța, cele 10 cazuri au fost confirmate la șase femei – de 53 de ani, 60 de ani, 45 de ani, 70 de ani, 53 de ani și respectiv 16 ani, și patru bărbați – 36 de ani, 54 de ani, 64 de ani și 32 de ani.

„Dintre cele 10 cazuri noi, șapte au fost înregistrate la persoane nevaccinate”, au transmis reprezentanții DSP Constanța.

Totodată, aceștia au mai precizat și faptul că patru dintre cele 10 persoane au și istoric de călătorie, în Dubai, Franța, Spania și Olanda.

Alți șapte pacienți din județul Constanța au fost depistați pozitiv cu noua tulpină Delta a virusului SARS-CoV-2, la sfârșitul lunii iulie, șase dintre aceștia fiind nevaccinați. Atunci, o femeie în vârstă de 68 de ani, confirmată cu noua tulpină, a decedat.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*