Accident grav pe Autostrada A2 în zona Cernavodă. Patru persoane au fost rănite, iar traficul rutier, deviat

Accident pe Autostrada A2. FOTO ISU Dobrogea

Un grav accident rutier a avut loc joi dimineață pe Autostrada A2 în zona Cernavodă. În eveniment au fost implicate un autotren încărcat cu deşeuri metalice, o autoutilitară şi un autoturism. Patru persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Circulația în zona respectivă a fost deviată pe DN 22C.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către litoral, circulaţia rutieră este deviată de la kilometru 160 (Cernavodă), pe DN 22C, cu reintrare pe autostradă la kilometrul 193 (Murfatlar) întrucât la kilometrul 168 (Cernavodă), a avut loc un accident, în care au fost implicate un autotren încărcat cu deşeuri metalice, o autoutilitară şi un autoturism. În urma coliziunii, patru persoane au fost transportate la spital pentru primirea de îngrijiri medicale.

La accident au intervenit pompierii Detașamentului Cernavodă cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și mai multe echipaje SMURD și ale Serviciului Județean de Ambulanță. Unul dintre conducătorii auto implicați în evenimentul rutier era încarcerat. Acesta a fost scos din autovehicul și dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru îngrijiri medicale, el suferind fracturi la picioare. Alți trei bărbați răniți în accident, cu diverse traumatisme, au fost duși la Spitalul Orășenesc Cernavodă.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*