Mai mulți minori cerșetori au fost adunați de pe stradă de polițiștii locali

Lucrătorii Poliției Locale Constanța s-au apucat să facă curat pe străzi. FOTO Cătălin Schipor

Un grup de minori care cerșeau într-una din marile intersecții din Constanța au fost adunați de pe străzi de către polițiștii locali.

În cursul zilei de 8 ianuarie, lucrătorii Direcției Generale de Poliție Locală Constanța în jurul orei 1 noaptea, au depistat un grup de 4 minori cu vârste între 12 și 16 ani care săvârșeau fapte antisociale – cerșeau, în intersecția Bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja – zona City Park Mall.

Oamenii legii au luat măsura plasării a trei dintre minori care locuiau pe rază municipiului Constanța la domiciliu, iar părinților le au fost aplicate sancțiuni contravenționale. Cel de al 4 lea minor a fost însoțit și predat Adăpostulului de zi și de noapte pentru copii străzii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*