Apa oprită pe Strada Semănătorului din Constanța din cauza unei avarii

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

Pentru remedierera unei avarii survenite pe 5 aprilie 2017, în municipiul Constanța, pe strada Semănătorului, la intersecția cu Strada Frunzelor, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea de apă în intervalul orar 9,40-11,30.

Sunt afectați consumatorii din perimetrul delimitat de Bulevardul Tomis, Strada Soveja, Strada Semănătorului, precum și punctele termice 54, 55 și 56.

“Ne cerem scuze tuturor abonaților afectați, cărora le dăm asigurări că echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării de apă la parametri optimi”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*