Eroii zilei – SMURD și RAJDP: O femeie de 21 ani din Adamclisi a născut într-o șenilată, între nămeți. Băiețelul ei e sănătos

Horia Țuțuianu la deszăpeziri

Șenilata a fost trimisă să preia două cazuri cu gravide în stadiu avansat de sarcină. Una dintre ele era o femeie de 21 ani din Adamclisi, iar cealaltă – o fată de 18 ani din localitatea Lespezi.

Șenilata s-a oprit însă la 6 kilometri de Băneasa, pe drumul de la Dobromir din cauza nămeților. O freză și o wolla de la Regia de Drumuri Constanța a plecat spre locul indicat pentru a-i salva pe cei aflați în șenilată. Intervenția lor este una dificilă, pentru că zăpada este, pe alocuri, la fel de mare cât ambulanța.

În tot acest timp, în mașina SMURD s-au aflat șoferul și doi paramedici care au fost coordonați de către medicul șef de la Ambulanța Constanța pentru a duce la bun sfârșit nașterea.

La ora 0.35 a zilei de 7 ianuarie s-a născut un băiețel sănătos.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*