FOTO Pompierii constănțeni au adoptat un pui de câine salvat dintr-un incendiu

Pompierii au salvat doi pui de câine din incendiu, unul dintre ei fiind adoptat de către pompieri. FOTO ISU Dobrogea

În jurul orei 12.00, pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost sesizați de izbucnirea unui incendiu la  un saivan, aflat la intrarea în localitatea Valea Dacilor.

La fața locului au fost trimise două echipaje cu autospeciale cu apă și spumă de la Detașamentul Medgidia. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că este vorba de un saivan fără animale. În timpul intervenției au găsit însă doi pui de câine, pe care i-au adăpostit lângă una dintre autospeciale.

După aproximativ o oră s-a reușit stingerea incendiului și încheierea misiunii, saivanul de aproximativ 35 mp arzând în totalitate. Pompierii au stabilit că cel mai probabil incendiul a pornit de la o țigare aruncată la întâmplare.

 

Pompierii au decis ca pe unul dintre puii de câine, cel alb, să îl adopte și să îl ducă la unitatea lor de la Medgidia. L-au deparazitat și i-au pus și un nume: Bodo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*