Mai multe unități de învățământ din județ au trecut în scenariul 3 de funcționare, cu cursuri online, după ce cadre didactice sau elevi au fost confirmați cu coronavirus

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a dispus, joi, 15 octombrie, modificarea scenariilor de funcționare în 13 unități de învățământ din județul Constanța.

Astfel, s-a votat în unanimitate trecerea din scenariul 2, în scenariul 3, pentru Grădinița cu Program Prelungit „Little Kids” Constanța, până pe 27 octombrie, după ce două îngrijitoare și două cadre didactice au fost confirmate cu COVID-19, și pentru o clasă a II-a de la Școala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart” Constanța, până pe 28 octombrie, după ce un cadru didactic a fost confirmat cu coronavirus.

De asemenea, alte două unități de învățământ au trecut din scenariul 1, în scenariul 3 de funcționare, după cum urmează: Liceul Tehnologic Cogealac – o clasă a X-a, până pe 27 octombrie, un elev confirmat, și Școala Gimnazială „Viceamiral Ioan Murgescu” Valu lui Traian – o clasă a VIII-a, până pe 27 octombrie, un elev confirmat.

Totodată, șapte unități de învățământ vor trece din scenariul 3, în scenariul 2 de funcționare, ca urmare a finalizării perioadei în care a fost aprobat prin CJSU scenariul 3: Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 Mangalia (grupa mare), Grădinița cu Program Prelungit „Lumea Florilor” Năvodari (grupa mare), Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” Năvodari (o clasă a XII-a), Școala Gimnazială „Gala Galaction” Mangalia (o clasă I), Liceul Teoretic „Callatis” Mangalia (două clase a III-a și o clasă a V-a), Grădinița cu Program Prelungit „Florilor” Cumpăna (grupa mică), Liceul Tehnologic „Gheorghe Miron Costin” Constanța (o clasă a IX-a).

În același timp, două unități de învățământ au trecut din scenariul 3, în scenariul 1 de funcționare, ca urmare a finalizării perioadei în care a fost aprobat prin CJSU scenariul 3 – Școala Gimnazială nr. 1 Istria și Școala Gimnazială nr. 1 Nuntași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*