DSP a redirecționat 3.400 de teste rapide către Spitalul Județean Constanța

Spitalul clinic Județean de Urgență Sf. Ap. Andrei Constanta. FOTO Cătălin Schipor

Direcția de Sănătate Publică a redirecționat 3.400 de teste rapide pentru coronavirus către Spitalul Județean Constanța, care vor fi utilizate pentru testarea personalului și a pacienților suspecți de Covid-19.

Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța a redirecționat către Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța 3400 de teste rapide. Acestea vor fi utilizate atât pentru testarea personalului cât și a pacienților suspecți de COVID-19 din UPU. Acolo unde rezultatul testelor rapide nu este concludent sau este pozitiv, pentru mai multă siguranță, se efectuează și testul PCR. O amplă acțiune de testare a personalului  SCJU a fost demarată încă de săptămâna trecută.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*