La Medgidia s-a aprobat în Consiliul Local rectificarea bugetară pentru modernizarea unei grădinițe

Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Consilierii locali din Medgidia au fost convocați marți 24 iulie, în ședință extraordinară pentru a aproba două proiecte de hotărâri.

Cele două proiecte de pe ordinea de zi au fost: ,,rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli al municipiului Medgidia pe anul 2018”, respectiv „completarea inventarului domeniului public al municipiului”.

Rectificarea de buget a fost necesară în vederea susținerii realizării investiției ,,Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței nr. 3 din municipiul Medgidia”.

Inventarul domeniului public a fost completat cu bunul imobil – alimentare cu apă subtraversare OL 150 mm (conductă). Cele două proiecte de pe ordinea de zi au fost aprobate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*