Mai multe localități din județul Constanța sunt sub Cod Galben de furtuni

Nori de furtuna. FOTO Catalin Schipor

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ploi și furtuni pentru județul Constanța, fiind  vizate 13 localități. Potrivit meteorologilor, codul este valabil în intervalul 13.50 – 15.00.

În perioada sus amintită sunt așteptate averse din care se vor cumula 25 l/mp, descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului. Avertizare vizează localitățile Medgidia, Cernavodă, Mircea Vodă, Rasova, Crucea, Peștera, Aliman, Saligny, Adamclisi, Seimeni, Topalu, Tortoman și Siliștea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*