Trei pietoni care traversau prin loc nepermis au ajuns la spital în urma unor accidente rutiere produse în județul Constanța

Un echipaj SMURD a fost trimis la locul solicitării. FOTO Catalin Schipor

Trei bărbați care s-au hazardat să traverseze strada prin locuri nepermise au ajuns la spital, fiind răniți. Unul dintre ei a ajuns în stare gravă, fiind internat în stare de comă.

Primul și cel mai grav s-a produs în jurul orei 8.45, în municipiul Constanța când, un bărbat de 46 de ani a condus un autoturism pe strada Eliberării, dinspre strada Dezrobirii către strada Cutezătorilor. În dreptul blocului IV 24 a surprins și accidentat grav un bărbat cu identitate necunoscută, de aproximativ 60 – 65 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto.

Al doilea s-a produs în jurul orei 11.50, pe aceiași stradă. Un bărbat de 67 de ani a condus un autoturism dinspre strada I.L. Caragiale către strada Dumitru Marinescu. La un moment dat a efectuat o depășire regulamentara a unui alt autoturism, moment în care a surprins și accidentat ușor, pe sensul opus de mers, un bărbat de 74 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea dreapta a conducătorului auto.

În jurul orei 13.40, un bărbat de 35 de ani a condus o autoutilitara pe DC 86, pe banda numărul 1, dinspre stațiunea Mamaia către orașul Năvodari. În zona Taberei Năvodari a surprins și accidentat ușor un bărbat de 50 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea dreapta a conducătorului auto.

În toate trei cauze cauză a fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*