Trei pietoni care traversau prin loc nepermis au ajuns la spital în urma unor accidente rutiere produse în județul Constanța

Un echipaj SMURD a fost trimis la locul solicitării. FOTO Catalin Schipor

Trei bărbați care s-au hazardat să traverseze strada prin locuri nepermise au ajuns la spital, fiind răniți. Unul dintre ei a ajuns în stare gravă, fiind internat în stare de comă.

Primul și cel mai grav s-a produs în jurul orei 8.45, în municipiul Constanța când, un bărbat de 46 de ani a condus un autoturism pe strada Eliberării, dinspre strada Dezrobirii către strada Cutezătorilor. În dreptul blocului IV 24 a surprins și accidentat grav un bărbat cu identitate necunoscută, de aproximativ 60 – 65 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto.

Al doilea s-a produs în jurul orei 11.50, pe aceiași stradă. Un bărbat de 67 de ani a condus un autoturism dinspre strada I.L. Caragiale către strada Dumitru Marinescu. La un moment dat a efectuat o depășire regulamentara a unui alt autoturism, moment în care a surprins și accidentat ușor, pe sensul opus de mers, un bărbat de 74 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea dreapta a conducătorului auto.

În jurul orei 13.40, un bărbat de 35 de ani a condus o autoutilitara pe DC 86, pe banda numărul 1, dinspre stațiunea Mamaia către orașul Năvodari. În zona Taberei Năvodari a surprins și accidentat ușor un bărbat de 50 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea dreapta a conducătorului auto.

În toate trei cauze cauză a fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*