Mai multe benzi transportoare și un buncăr au fost distruse de un incendiu în Portul Constanța

Mai multe benzi transportoare și un buncăr au fost distruse într-un incendiu izbucnit astăzi dimineață, în Portul Constanța.

“În această dimineață, în jurul orei 05:44, am fost solicitați să intervenim la un incendiu bandă transportoare în Poarta 6, la Dana 86, din Portul Constanța. La fața locului, s-au deplasat trei autospeciale de stingere, autoscara și un SMURD B2 din cadrul ISU Dobrogea, precum și o autospecială de stingere aparținând operatorului privat. În urma incendiului, au ars benzile transportoare și un buncăr pe o suprafață totală de 2.000 mp. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 07:17” – ISU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*