Trafic oprit pe Autostrada A2 București – Constanța, în urma unui accident rutier

Trafic oprit pe Autostrada A2 București - Constanța, în urma unui accident. FOTO: ISU Constanța

Un accident rutier, în urma căruia o persoană a rămas încarcerată, s-a petrecut miercuri, 23 noiembrie, pe A2, pe sensul de mers Constanța – București, după ce o autoutilitară a lovit un autocamion.

Astfel, potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe autostrada A2 București – Constanța, la kilometrul 197, pe sensul către București, în apropierea localității Murfatlar, a avut loc o coliziune față-spate între un autotren și o autoutilitară. Potrivit primelor informații, în urma accidentului o persoană a rămas încarcerată.

La fața locului au intervenit pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere și două echipaje SMURD, precum și elicopterul SMURD.

Traficul rutier este oprit în totalitate pe sensul către Capitală, valorile de trafic fiind în creștere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*