Trei bărbați au spart mașina unui polițist constănțean și au furat mai multe documente și obiecte care îi aparțin acestuia

Sediul IPJ Constanța. FOTO CTnews.ro

Trei bărbați au spart mașina unui polițist constănțean și au furat mai multe documente și obiecte care îi aparțin acestuia. Cei trei au fost prinși și arestați preventiv.

Polițiștii Secției 2 au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de 23/24 noiembrie 2021, persoane necunoscute au spart geamul unui autoturism, parcat în municipiul Constanța, iar din interior au sustras mai multe documente, dar și obiecte care aparțin unui polițist din cadrul I.P.J. Constanța.

Cercetările au fost preluate de polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, iar la data de 30 noiembrie, au fost identificați 3 bărbați, de 20, 21 și 37 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

În sarcina bărbaților de 20, respectiv 37 de ani au fost probate mai multe fapte de furt calificat, prin același mod de operare, iar în ceea ce-l privește pe bărbatul de 21 de ani, acesta este cercetat pentru complicitate la săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Cei 3 au fost reținuți, ulterior, la data de 1 decembrie a.c., fiind arestați preventiv pentru 30 de zile.

“În ceea ce privește bunurile lăsate de către polițist în autoturismul personal, la nivelul instituției noastre au fost declanșate verificări, prin structura de profil”, a anunțat IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*