Sancțiuni de peste 27.000 de lei, aplicate de jandarmii constănțeni pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva coronavirusului

Sancțiuni aplicate de jandarmii constănțeni pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19. FOTO GMJ

Peste 130 de jandarmi ai Grupării Mobile au acționat zilnic, în ultima săptămână, în mod independent dar și în sistem integrat cu Poliția, pentru menținerea ordinii publice și asigurarea climatului de ordine și siguranță, în municipiul Constanța. Au fost executate peste 200 de misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice.

În această perioadă jandarmii au aplicat 477 sancțiuni contravenționale, dintre care 395 avertismente scrise și 82 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 27500 lei. Majoritatea sancțiunilor contravenţionale au fost acordate pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva virusului COVID-19 în zonele aglomerate (gări și supermarketuri, piețe), dar și în mijloacele de transport(trenuri și autobuzele CT Bus).

De asemenea, jandarmii grupării au constatat șapte fapte de natură penală, dintre care două în mod independent și cinci în cooperare cu Poliția, fiind identificați șapte făptuitori.

Au mai fost executate opt misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanțe sau parchete.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

  1. Ne-am bucura daca jandarmi ar aplica atatea amenzi si in cartierele in care nu Se respecta legea si exista un sentiment de nesiguranță de ani de zile , bineînțeles că si numarul lor atât de mare in cartiere este bine venit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*