Anchetă a procurorilor constănțeni, după ce două persoane spitalizate în condiții de izolare, au părăsit unitatea medicală

Sediul Parchetului Tribunalului si Judecatoriei Constanta. FOTO Catalin Schipor

Anchetă a procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, după ce două persoane spitalizate în condiții de izolare, suspectate de infectare cu coronavirus, au părăsit unitatea medicală.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a anunțat pe data de 14 aprilie, că sub coordonarea procurorilor, organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale efectuează cercetări cu privire la infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 al. 1 Cod penal, în cauza înregistrată la 4 aprilie, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliție.

Ancheta are ca obiect cercetarea împrejurărilor în care două persoane suspectate de infecție cu virusul SARS-Cov-2, spitalizate în condiții de izolare, au părăsit în mod neautorizat Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*