Teatrul de Stat Constanța își amână o premieră din cauza intrării orașului în Scenariul roșu

premiera comediei muzicale „Crima din strada Lourcine”, amânată din nou.

Intrarea municipiului Constanța în scenariul roșu, din cauza creșterii incidenței infectărilor COVID-19, forțează Teatrul de Stat Constanța să suspende, din nou, premiera comediei muzicale „Crima din strada Lourcine”. Aceasta ar fi trebuit să aibă loc încă de la sfârșitul anului trecut, dar a fost amânată din varii motive, toate legate de pandemia de coronavirus.

Ultima programare era pentru acest weekend, dar reprezentațiile cu public sunt amânate cu cel puțin două săptămâni, cât durează perioada de restricții.

„Sperăm să putem programa premiera de Ziua Mondială a Teatrului, în 27 martie, dar pentru asta avem nevoie de responsabilitatea dumneavoastră, a publicului nostru și a tuturor constănțenilor, în respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului, astfel încât rata de incidență a îmbolnăvirilor să scadă, iar sălile de teatru să fie redeschise”, au transmis reprezentanții teatrului constănțean.

„Crima din strada Lourcine” de Eugène Labiche, traducere de Violeta Popa, este un spectacol regizat de Vlad Cristache, iar în distribuție îi veți putea vedea pe Marian Adochiței, Andrei Cantaragiu, Florina Stănculeț, Andrei Bibire și Ștefan Mihai. Și, pentru că este o comedie muzicală, pe scenă va urca și un band care va cânta muzică live, special concepută pentru acest spectacol de compozitorul Tibor Cári. Din band fac parte Elena Gatcin, Marian Gănescu și Marius Cristian Zaval. Scenografia este semnată de Mădălina Niculae și Andreea Tecla.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*