Magazine din mallurile Vivo și Tom, amendate două zile consecutiv pentru că funcționau deși trebuiau să fie închise

Mașină de poliție.

Cinci magazine din mallurile Vivo și Tom au fost amendate, în total, cu 45.000 de lei pentru că funcționau deși trebuiau să fie închise în weekend, având în vedere că municipiul Constanța se află în carantină. Patru dintre acestea au primit câte o amendă de 10.000 de lei după ce fuseseră sancționate și sâmbătă, din același motiv.

Polițiști din cadrul Secției 2 Constanța, aflându-se, duminică, 20 decembrie, în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona centrelor comerciale de pe raza de competență, au identificat cinci puncte de lucru ale unor societăți comerciale care nu respectau prevederile legale, în ceea ce privește măsura suspendării temporare a activității. Polițiștii au aplicat cinci sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 55/2020, în valoare totală de 45.000 de lei.

Este vorba de mallurile Vivo și Tom. La Vivo au fost amendate o librărie, un magazin de haine și unul de jucării, iar la Tom – un magazin de încălțăminte și unul de jucării. Magazinul de haine, cel de încălțăminte și cele două de jucării sunt dintre cele ce fuseseră amendate și în cursul zilei de sâmbătă. Dacă amenda inițială a fost de 5.000 de lei, re-sancționarea a fost de 10.000 de lei în fiecare caz.

În perioada cât municipiul Constanța se află în carantină, în weekend, în malluri, pot fi deschise doar magazinele alimentare, farmaciile, curățătoriile și magazinele care comercializează produse pentru hrana animalelor de companie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Stiri de Ultima Ora - Magazine din mallurile Vivo și Tom, amendate două zile consecutiv pentru că funcționau deși trebuiau să fie închise | » Stiri si Oferte

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*