Constănțeni amendați de polițiștii locali pentru nerespectarea măsurilor de izolare și carantină la domiciliu

Constănțeni amendați pentru nerespectarea măsurilor de izolare și carantină la domiciliu. FOTO Primăria Constanța

Șapte constănțeni care nu au respectat măsura izolării și a carantinării la domiciliu au fost sancționați de polițiștii locali constănțeni.

Potrivit Primăriei Constanța, polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii publice desfășoară, pe lângă atribuțiile specifice prevăzute în actele normative incidente, activități de verificare a respectării măsurilor de izolare/carantina a persoanelor la domiciliu/ adrese alese, instituite prin deciziile Direcției de Sănătate Publică.

În ultima perioadă, din cauza incidenței crescute de infectare cu virusul SARS-CoV-2, polițiștii locali verifică zilnic zeci de persoane, conform listelor transmise de DSP Constanța.

Astfel, în perioada 01 septembrie – 13 octombrie, pentru nerespectarea prevederilor art. 65, lit.i din Legea nr. 55/2020, au fost aplicate șapte sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*