Opt persoane au fost găsite de polițiști la o terasă din Constanța

Mașină de Poliție

Opt persoane au fost găsite de polițiști la o terasă din municipiul Constanța, acestea nerespectând măsurile de carantinare.

Astfel, în cursul zilei de vineri, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției 2, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu la un centru comercial de pe raza de competență, au identificat, la o terasă, opt persoane care nu respectau măsurile instituite prin carantinarea municipiului Constanța, în sensul că nu și-au putut justifica prezența.

Polițiștii au aplicat opt sancțiuni contravenționale, dintre care o amendă în valoare de 500 de lei și șapte avertismente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*