Depunerea Jurământului Militar la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

Academia Navală „Mircea cel Bătrân“. FOTO ANMB

79 de studenți militari (26 de fete și 53 de băieți), înmatriculați în anul I la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” pentru Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne, vor depune vineri, 20 octombrie, ora 09.00, Jurământul Militar. Aceștia urmează programele de studii de licență Navigație, Hidrografie și Echipamente Navale, Electromecanică Navală, Electromecanică, Inginerie și Management Naval și Portuar.
De la începutul lunii septembrie până în prezent, studenții au parcurs un modul de pregătire militară generală, destinat să îi familiarizeze cu specificul pentru care au optat odată cu admiterea la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”.
Ceremonia de depunere a Jurământului Militar se va desfășura pe platoul mare din incinta Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, în prezența reprezentanților Forțelor Navale Române și ai instituțiilor beneficiare de cadre militare din Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne, precum și a membrilor familiilor și a prietenilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*