Lucian Lungoci, președinte interimar la Organizația Municipală a PSD Constanța după demisia lui Decebal Făgădău

Administratorul RAJDP Constanța, Lucian Lungoci. FOTO Adrian Boioglu

Lucian Lungoci a fost numit președinte interimar la Organizația Municipală a PSD Constanța după demisia din funcție a lui Decebal Făgădău.

Biroul Permanent Județean al PSD Constanța a hotărât numirea în funcția de președinte interimar al Organizației Municipale PSD Constanța a lui. Lucian Lungoci, până la organizarea alegerilor statutare în organizație.

Hotărârea a fost votată în unanimitate de către cei prezenți, înregistrându-se o absență.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*