VIDEO Președintele Klaus Iohannis cere referendum pentru amnistie și grațiere

Președinteșe Klaus Iohannis. FOTO Facebook
Președinteșe Klaus Iohannis. FOTO Facebook

Șeful statului a anunțat în această seară că va începe demersurile pentru un Referendum în problema Ordonanței Amnistiei și Grațierii. Klaus Iohannis s-a declarat dezamăgit de faptul că cei care au fost aleși să conducă țara se preocupă de alte lucruri, precum grațierea propriilor dosare.

“PSD și ALDE au promis și oamenii, de bună credință, i-au votat. Când au ajuns la guvernare s-au apucat să umble la legea penală pentru a-și curăța dosarele lor”, a spus Klaus Iohannis.

Iată declarațiile președintelui:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*