Bogdan Huțucă: „Programul Național de Investiții Anghel Saligny merge mai departe”

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă a salutat joi, 5 mai, prinytr-o postare pe pagina sa de Facebook, finalizarea procedurii de alocare a fondurilor pentru comunitățile locale de către Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației.

„În urma evaluărilor făcute la nivel de guvern și a aplicării unei proceduri standard la nivel național, județului Constanța îi va reveni suma de 1.135.252.021 de lei. Vă amintesc faptul că din bugetul alocat, unitățile administrativ teritoriale pot accesa fonduri pentru drumuri și poduri, precum și pentru rețeaua de apă și canalizare. Cu sumele pentru investițiile care urmează a fi făcute în județul nostru, vom face cel puțin un pas înainte, astfel încât fiecare comunitate din județul nostru să poată beneficia de utilități normale în secolul 21”, a scris deputatul constănțean.

El a apreciat faptul că fondurile astfel alocate reprezintă un sprijin extraordinar de important pentru fiecare primărie din țară.

„Lupta fiecărui primar, adică reprezentant al comunității locale, este, dincolo de șicanările electorale, o luptă a proiectelor pentru cetățeni. Fiecare proiect din infrastructura implementată este un pas în față pentru o viață mai bună. Acesta este, de altfel, și scopul nostru, al tuturor”, a mai precizat Bogdan Huțucă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*