CTnews TV: Deputatul PSD Lucian Lungoci face bilanțul mandatului și vorbește despre deciziile partidului pentru alegerile din acest an

Lucian Lungoci. FOTO Mitică Raftu

Deputatul PSD Lucian Lungoci a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej, el a făcut o analiză a organizației județene a PSD Constanța și a spus de ce nu au fost anunțate listele pentru alegeri.

Lucian Lugoci i-a caracterizat pe primarul Vergil Chițac și pe președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Deputatul PSD a dezvăluit cum vede lupta politică împotriva formațiunilor de tip AUR, dar și a polului de centru dreapta.

De asemenea, Lucian Lungoci a mai anunțat și unde dorește să candideze la alegerile din acest an.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*