Locuitorii municipiului Medgidia își pot plăti de miercuri, 05 ianuarie, taxele și impozitele

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Primăria Municipiului Medgidia anunță că începând de miercuri, 05 ianuarie, este disponibil programul de încasare a impozitelor și taxelor locale.

Reamintim pe această cale că termenele de plată scadente pentru plata impozitelor și taxelor locale sunt:

  1. Semestrul I – 31 martie 2022;
  2. Semestrul II – 30 septembrie 2022.

Pentru plata integrală a impozitelor și taxelor datorate pe întregul an de către contribuabili, până la data de 31 martie, se acordă o bonificație de 10 la sută atât pentru persoanele fizice cât și pentru persoanele juridice.

Programul zilnic de încasare este următorul:

  • de luni până joi în intervalul orar 08.00 – 16.30;
  • vineri în intervalul orar 08.00 – 14.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Buna ziua,
    Daca realizati un material jurnalistic vorbind,respectati publicul caruia va adresati prin corectitudinea lui si a informatiei complete.Trimestru /semestru sunt diferente care probabil le cunoasteti….Exista posibilitatea platii impozitelor si electronic/ghiseul.ro ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*