Locuitorii comunei Tuzla vor rămâne joi, 20 mai, fără apă potabilă la robinete

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă

RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 20 mai, în comuna Tuzla, în intervalul orar 08.00 – 19.00, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a conductei de distribuție apă potabilă din localitate.

Pe timpul desfășurării lucrărilor, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe partea dreaptă a localității Tuzla, cu sensul de mers către Mangalia.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții societății.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL11 – Reabilitare și extindere rețele de distribuție și de canalizare, reabilitare stație de pompare apă uzată și conducte de refulare apă uzată din localitatea Tuzla, județul Constanța, în valoare de peste 20 de milioane de lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*