FOTO Acțiune umanitară a OFSD Constanța în beneficiul persoanelor vârstnice aflate în centrele de îngrijire

Acțiune umanitară a OFSD Constanța în beneficiul persoanelor vârstnice aflate în centrele de îngrijire

Reprezentante ale Organizaţiei Județene de Femei a Partidului Social Democrat Constanța au încercat să ofere un strop de bucurie persoanelor vârstnice aflate în centrele de îngrijire  din județul Constanța în prag de sărbători pascale.

Astfel, în cursul zilei de miercuri, 20 aprilie, 500 de beneficiari aflați în Centrul de Îngrijire și Asistență din Municipiul Constanța, Centrul de Îngrijire si Asistență din comuna Poarta Albă, dar și în cele trei centre din orașul Negru Vodă, „Centrul de Îngrijire și Asistență Armonia”, „Centrul de Îngrijire și Asistență Sfântul Andrei” și „Centrul de Recuperare și Reabilitare Sfântul Luca” au primit în dar produse alimentare specifice Sărbătorilor Pascale: ouă roșii, carne de miel, cozonaci și pască, fructe, răcoritoare  dar și un fir de salcie sfințită în Duminica Floriilor.

Președintele organizației, Mariana Gâju le-a transmis multă sănătate și le-a dorit să primească vizita copiilor și celorlalți membrii din familiile dumnealor.

Prin aceste daruri, reprezentantele Organizației de femei a PSD Constanța au încercat să aducă în inimile acestor persoane bucuria Sărbătorilor Pascale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*