Polițistă rănită într-un accident rutier pe bulevardul Tomis

O polițiștă a fost rănită astăzi într-un accident rutier petrecut pe bulevardul Tomis din Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 15 mai, în jurul orei 09.08, polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Bulevardul Tomis, s-ar fi produs un accident rutier.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 66 de ani, a condus un autoturism pe Bulevardul Tomis spre strada Ion Rațiu, ar fi efectuat un viraj la stânga, nu ar fi acordat prioritate de trecere și ar fi intrat în coliziune cu o autospecială de poliție condusă de un bărbat, de 38 de ani.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei din autospecială.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative” – IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*