Listele Partidului Mișcarea Populară Constanța pentru alegerile parlamentare, deschise de oameni veniți de la București

Robert Turcescu, Magda Bistriceanu și Sorin Coadă. FOTO Facebook
Robert Turcescu, Magda Bistriceanu și Sorin Coadă. FOTO Facebook

Partidul Mișcarea Populară a depus astăzi listele pentru Camera Deputaților și pentru Senat.

Robert Turcescu este cel care deschide lista la Camera Deputaților, iar Dorel Onaca este cel care deschide lista la Senat. Acesta este urmat de Vasile Roșu.

Lista la Cameră este continuată de Magda Bistriceanu și de Sorin Coadă, reprezentant al Confederației Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.), conform protocolului semnat de către aceștia cu Partidul Mișcarea Populară.

Sunt sigur că listele depuse de Partidul Mișcarea Populară dau posibilitatea constănțenilor să aleagă pentru schimbarea unui Parlament, ”măcinat” astăzi de neîncredere.  Pot spune că ”oamenii președintelui Băsescu candidează pentru constănțeni”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*