Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, neagă ferm zvonurile legate de o posibilă candidatură

Felix Stroe. FOTO Adrian Boioglu
Felix Stroe. FOTO Adrian Boioglu

Șeful PSD Constanța neagă orice implicare a sa în campania electorală care urmează în calitate de candidat. Într-un comunicat transmis redacției, Felix Stroe menționează că nu a revenit asupra deciziei sale de a fi prezent pe buletinele de vor în calitate de primar, viceprimar, consilier local sau județean.

“Așa cum am mai spus, declar ferm că nu voi candida pentru nicio funcție electivă. Decizia este una irevocabilă.”, a declarat Felix Stroe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*