Facultatea de Istorie și Științe Politice a UOC oferă meditații gratuite pentru candidații la Bacalaureat

Universitatea „Ovidius” Constanța. FOTO UOC

Facultatea de Istorie și Științe Politice (FISP) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 8 – 29 mai, o serie de cursuri gratuite dedicate pregătirii elevilor ce vor susține examenul de Bacalaureat în anul 2021, la disciplina Istorie.

Potrivit reprezentanților UOC, cursurile se vor desfășura online, pe platforma Microsoft Teams, conform următorului program:

  1. Constituțiile din România – 8 mai, ora 12.00;
  2. Secolul XX – între democrație și totalitarism – 15 mai, ora 12.00;
  3. România postbelică. Stalinism, național-comunism și disidență anticomunistă – 22 și 29 mai, ora 12.00.

Elevii interesați se pot înscrie folosind formularul: https://forms.gle/2FbvEfc4TC42pN7DA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*