La Istria, un roi de albine agresive a atacat patru persoane și un cal

Un roi de albine agresive a atacat mai multe persoane. FOTO Edgar Chaparro

Autoritățile au intrat în alertă luni după amiază după ce un roi de albine agresive a atacat mai multe persoane și un cal.

La Istria a fost trimis un echipaj al Serviciului de Ambulanță Constanța pentru a evalua starea pacienților. Reprezentanții Primăriei Istria nu aveau cunoștință de ceea ce s-a întâmplat pe raza comunei.

UPDATE

„La Istria o singură persoană a avut nevoie de îngrijire medicale, dar a refuzat transportul spital. Era un roi de albine salbatice“, a declarat dr. Claudia tatarici, medic SAJ Constanta

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*