Un hoț din Cluj s-a mutat pe litoral, unde a fost prins în flagrant în timp ce dădea o spargere

Echipaj de jandarmi pentru mentinerea ordinii si linistii publice. FOTO Catalin Schipor

În cursul nopții de 21 februarie, o femeie din Eforie Sud s-a trezit cu un hoț în curtea casei. A sunat la 112, iar echipajul sosit la fața locului l-a prins pe acesta în flagrant. 

În urma apelului la 112, la locul solicitării a fost trimisă o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist și un jandarm din cadrul IJJ Constanța. Oamenii legii l-au surprins în flagrant pe hoț, cu mai multe bunuri furate asupra sa. În urma verificării a identității suspectului în vârstă de 38 de ani în baza de date, a reieșit că acesta era dat în urmărire națională. Pe numele bărbatului din localitatea Florești, județul Cluj Napoca, Judecătoria Cluj-Napoca a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 3 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Bărbatul a fost escortat și introdus în Penitenciarul Poarta Albă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*