La DGASPC Constanța „Moș Crăciun face schimb de cadouri!”

„Moș Crăciun face schimb de cadouri!”, o campanie a DGASPC Constanța

Cuprinsă de spiritul Crăciunului, echipa Direcției Generale de Asistență Socială şi Protecția Copilului Constanța a inițiat o campanie prin care se dorește implicarea întregii comunități de la malul mării pentru a aduce zâmbetul pe chipul tuturor persoanelor instituționalizate.

Astfel, DGASPC Constanța lansează campania „Moș Crăciun face schimb de cadouri! Nu pune faptele bune în izolare! Ajută-i să creadă în minuni!“, prin care constănțenii pot face de cadouri cu adulții și copiii din centrele rezidențiale.

„Sunteți invitați să faceți un schimb de cadouri cu adulții și copiii din centrele rezidențiale ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, fiind pentru prima dată când veți dărui primind în același timp, semn că izolarea ne poate aduce mai aproape ca oricând! Ne dorim ca această campanie să fie acompaniată de clopoțeii renilor lui Moș Crăciun iar voi, constănțeni mici și mari, să veniți cu inimile deschise pentru a ne cunoaște și pentru a face schimb de cadouri”, au transmis reprezentanții instituției.

Tot ceea ce trebuie să facă cei interesați de această campanie este să aleagă o scrisoare destinată Moșului și, împreună cu alți oameni de bine, să cât mai multe din dorințele așternute pe hârtie.

„Faptele tale bune îți vor fi răsplătite. Vei primi ornamente cu tematica sărbătorilor de iarnă lucrate manual de beneficiarii sistemului de protecție. Sunt obiecte unicat, lucrate în mare parte din materiale reciclabile și pe care le-ai văzut cu siguranță la târgul nostru de Crăciun pe care îl organizăm, în fiecare an, la Vivo, în zona caselor de marcat”, au mai precizat sursele citate.

Începând cu data de 11 decembrie pe pagina de Facebook a DGASPC Constanța – https://www.facebook.com/DGASPC.CONSTANTA – vor fi publicate scrisori cu dorințele copiilor și adulților din centrele rezidențiale, cât și detalii referitoare la modul și locația în care se va face schimbul de cadouri.

Pentru mai multe informații se poate suna la numărul de telefon 0241.480.872 (de luni până joi între orele 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00 – 14.00).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*