Super Nanny vine la Constanța. Irina Petrea ajută părinții să comunice cu copiii în workshop-ul “Capcane și Provocări ale Părinților”

Super Nanny - Irina Petrea - vine la Constanța
Super Nanny - Irina Petrea - vine la Constanța

Comunicarea ta cu fetița sau băiețelul de acasă lasă de dorit? Celebra Super Nanny te ajută să treci peste momentele dificile într-un workshop inedit desfășurat la Constanța.

Evenimentul “Capcane și Provocări ale Părinților” are loc joi, 26 noiembrie, la Librăria Cărturești din City Park Mall, începând cu ora 17.00. Participarea părinților este gratuită!

Evenimentul se adresează atât părinților, cât și viitorilor părinți care vor să învețe să comunice cât mai ușor și mai frumos cu cei mici. Participanții vor afla detalii importante despre jocul parinților cu copiii, comportamente dificile și chiar inadecvate la copii și medierea conflictelor, formarea caracterului copilului. De asemenea, părinții vor putea adresa întrebări pentru a primi soluții de la cea mai importantă Super Nanny din România.

Irina Petrea și-a făcut debutul în televiziune la TVR încă din 1994. Emisiunea Supernanny de la Prima TV a făcut-o celebră în România. Printre emisiunile realizate se mai numără “Consilier de urgenţă” şi “Copii contra părinţi” (Naţional TV). Din 2007 este colaborator al Organizaţiei Salvaţi Copiii România. A publicat articole în mai multe reviste şi a scris două cărţi.

Evenimentul de la Constanța este al 3-lea din seria de evenimente de parenting și este realizat de către Kool Media în parteneriat cu Librăria Cărturești City Park Mall.

Constanța News se numără printre partenerii media ai acestui eveniment.

Părinții interesați de întâlnirea cu Super Nanny trebuie să trimită un email de înscriere la adresa office@koolmedia.ro și să menționeze numele și numărul de telefon. Accesul este GRATUIT, dar locurile sunt limitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*