Vicecampionii României la fotbal juniori, sportivii din Cumpăna, au urcat pe scena din Orășelul Copiilor din localitate

Până la finalul lunii decembrie, în zilele de vineri, sâmbătă si duminică, începând cu ora 17.00, tărâmul magic al Crăciunului își deschide porţile pentru copii, părinți şi bunici cu spectacolul – „Crăciun Magic în Cumpăna”.

Vineri 6 decembrie, pe stadionul din centrul comunei Cumpăna, a debutat prima ediție a Orășelului Copiilor, iar duminică 8 decembrie, în aplauzele celor prezenți, au urcat pe scenă vicecampionii României la fotbal juniori. Micuții fotbaliști din Cumpăna s-au întors de curând, dintr-o vizită efectuată la Bruxelles în cadrul Parlamentului European unde au participat la evenimentul dedicat Zilei Naționale a României.

Cei prezenți s-au bucurat de spectacolul teatrului de păpusi, animații, jocuri, momente de magie, animație cu mascote și personaje foarte îndrăgite de copii dar si de recitalul susținut de cunoscuta artistă Mirela Pană.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*