USR Mangalia și-a desemnat candidatul la primărie. Acesta este Dumitru Paris

USR Mangalia și-a desemnat candidatul pentru alegerile locale la funcția de primar. FOTO Captură video

Sâmbătă, 23 noiembrie, în cadrul Adunării Generale a USR Mangalia, prin votul majorității colegilor prezenți, Dumitru Paris a fost desemnat candidat la funcția de primar pentru alegerile locale ce vor avea loc în 2020.

În cursa internă au fost înscriși 4 candidați care și-au prezentat programele în fața colegilor, iar 59% dintre aceștia din urmă au ales democratic, prin vot secret, ca în 2020 Dumitru Paris să-i reprezinte în cursa pentru Primăria Mangalia.

„Le mulțumesc mult colegilor pentru încrederea acordată. Îmi doresc ca împreună, din 2020, să readucem Mangalia în fruntea clasamentului orașelor prietenoase cu locuitorii lor și foarte primitoare pentru vizitatori. Cetățenii din Mangalia merită o administrație locală care să le ofere servicii publice moderne, un oraș curat, verde și ospitalier, pentru ei, familiile lor, dar și pentru turiștii care ne vizitează,” a declarat Dumitru Paris.

Dumitru Paris are 31 de ani și este absolvent al Academiei Navale “Mircea cel Bătrân”, deține brevet de ofițer punte, iar din 2017 lucrează în administrația publică locală.

„Astăzi ne ținem de una dintre promisiunile făcute. România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte. USR a promis românilor oameni noi în politică, profesioniști, competenți și dedicați, oameni care vor transforma România în țara pe care ne-o dorim cu toții. Îi urez succes lui Dumitru și, împreună cu colegii mei, îl asigur de tot sprijinul USR Mangalia în cursa pentru primărie,” a declarat Semiran Abdurefi, președinta USR Mangalia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*