Se oprește apa în Constanța. Zece ore pentru remedierea unei avarii importante

Sediul RAJA
Sediul RAJA

SC RAJA SA întrerupe furnizarea apei potabile în mai multe zone ale orașului Constanța. Oprirea este determinată de o lucrare complexă care presupune remedierea unei avarii pe una dintre conductele principale de alimentare cu apă din municipiul Constanța, dar și pentru realizarea unor lucrări de sectorizare – montare vane.

Apa va fi întreruptă joi, 26 noiembrie, între orele 0.00 și 10.00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din:
– perimetrul delimitat de străzile: IC Brătianu – 1 Decembrie 1918 – IL Caragiale – Eliberării – Dezrobirii – IC Brătianu și punctele termice numerele 130, 131, 132, 134, 135, 136, 137 și 163;
– str. I.C. Brătianu pe tronsonul delimitat de instersecțiile cu străzile Pasajului și Labirint și punctele termice numerele 162 și 248;
– perimeterul delimitat de străzile: Labirint – Th. Burada – 1 Decembrie 1918 – Ferdinand – Prelungirea IC Brătianu – IC Brătianu – Labirint și punctele termice din zonă numerele 65, 67, 70, 143 și 144;
– zona de blocuri de pe Aleea Garofiței și Aleea Daliei și punctele termice numerele 72, 73, 77 și 125;
– zona Brick și străzile Interioară I și II.
– Constănțenii din cartierul Coiciu și Km 4 vor avea apă cu presiuni scăzute în acest interval.

“Ne cerem scuze față de abonații care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*