Balul SUITA, un eveniment ce marchează Ziua Internațională a Conștientizării Autismului, are loc la Constanța

Balul SUITA, un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Conștientizării Autismului.

Asociația Autism Cezar Nicolae va invită la Balul SUITA, ediția a II a, 31 martie, începând cu ora 15:00, la IQ Pub, în Constanța. Este vorba de un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Conștientizării Autismului.

Balul este un eveniment deschis publicului larg, în care este sărbătorită Ziua Internațională a Conștientizării Autismului.

„Ne dorim că în această zi, timpul să nu se mai măsoare în ore de terapii, drumuri nesfârșite și epuizante ci în ore de distracție, socializare și relaxare. BALUL SUITA este despre ei, despre noi și despre voi, cei care alegeți să cunoașteți această lume încărcată de culorile iubirii și ale sincerității“, Eleonora Nicolae, președinte SUITA.

Organizatorii promit:

  • o atmosferă destinsă, plină de zâmbete și veselie, mascote animate care vor distra copiii,
  • tombolă cu obiecte decorative confecționate de copiii cu autism/ADHD și părinții acestora (realizate în cadrul atelierelor de art terapie oferite gratuit de către asociație)
  • spectacol muzical inedit oferit de: solistul trupei Acoustic Dream, Cristian Munteanu
  • recital pian cu elevi ai doamnei profesoare coordonator Alexandra Epure Mărculescu

„ Balul SUITA este un eveniment caritabil, iar prin donațiile obținute vom putea asigură continuitatea Festivalului SUITA 2019, ediția a IV-a“, a mai precizat Eleonora Nicolae.

Cei care intenționează să ia parte la acest eveniment trebuie să știe că există și un cod vestimentar: un articol de culoare albastră, în spiritul Zilei Autismului <Light it up Blue> .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*