Lucrări RAJA în Constanța. Consumatorii din Tomis Nord nu au marți apă timp de 7 ore

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

Încep lucrările de extindere ale conductelor de apă de pe străzile Badea Cârțan și Cișmelei din Constanța, așa că RAJA este obligată să întrerupă apa potabilă marți, 8 decembrie, în intervalul 9.00 – 16.00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din:
– perimetrul delimitat de străzile: Badea Cârțan – Ștefăniță Vodă – Soveja – Tomis – Badea Cârțan și punctele termice numerele 46, 47, 48 și 50;
– Aleea Orhideelor și punctul termic nr. 147;
– perimeterul delimitat de străzile: Cișmelei – Aleea Lotus – Suceava – Cișmelei, precum și punctele termice din zonă numerele 138 și 139.

“Ne cerem scuze față de abonații care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au declarat reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*