Jucării contrafăcute, de aproximativ 20.000 de lei, confiscate în Portul Constanța

Jucării contrafăcute, descoperite în Portul Constanța Sud Agigea. FOTO Poliția Română

Zeci de jucării contrafăcute, în valoare de aproximativ 20.000 de lei, au fost confiscate în Portul Constanța Sud Agigea.

Pe data de 14 octombrie, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din Cluj-Napoca.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 80 de jucării având inscripționate însemnele unei mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de 19.400 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*