Nava RO-RO Vasaland va face trei escale pe săptămână pe ruta Karasu (Turcia) – Portul Constanța

Nava Vasaland. Sursa foto: www.marinetraffic.com

Nava Vasaland, care deservește linia maritimă RO-RO pe ruta Karasu (Turcia) – Constanța, va sosi, pe 4 februarie, pentru prima oară anul acesta în portul Constanța. Săptămânal, Vasaland va face trei escale în Portul Constanța, din două în două zile.

Nava are o lungime de 155,10 metri, lățime 25 metri și este construită în 1984 în Finlanda. Linia de transport maritim se numește Sea Lines, agentul navei va fi MLH Shipping Agency.

Linia Karasu – Constanța a fost testată în aprilie 2020, cu o escală pe săptămână.

Portul Karasu este cel mai mare port RO-RO din Marea Neagră, principal centru al Turciei privind transporturile spre Europa Centrală.

Acest serviciu maritim scurtează timpul de tranzit pentru mărfurile care circulă pe șosele între Turcia și Europa Centrală și de Est, fiind o alternativă mai sigură și mai ieftină de transport decât transportul rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*